perjantai 8. heinäkuuta 2016

29. Arkea

Moikka! Kotiuduin juuri maanantaina Kanta-Hämeen keskussairaalasta, jossa olin j-pussileikkauksessa. Leikkaus oli siis viime viikon keskiviikkona ja kaikki meni taas kerran todella hyvin. Paljon vähemmän kipuja kuin ensimmäisessä leikkauksessa ja ei yhtään turvotusta mahan alueella! :o


Sairaalassa.


Nyt kotonakin kaikki sujuu ja ruoka maittaa. Avanne muuttui jonkin verran haastavampaan suuntaan, mutta kyllä me siitä selvitään! On se kuitenkin vaan väliaikainen, kohta jo poissa :)

Ennen leikkausta on myös ollut kaikenlaista, kunto palasi normaaliksi ja sain kortisonin pois. Tosin nyt taas se inhottava lääke menee isolla annoksella, vaikken haluaisi :( Menee taas monia viikkoja, että saa sen kokonaan pois..


Tässä näkyy mun uusi t-paita, minioneja :)


Ennen kyseistä operaatiota kerkesi onneksi nauttia ihanista ilmoista ja liikkua kunnolla. Tällä hetkellä kun ulkona on harmaata ja kylmää kuin syksyllä...:( 


Aurinkoa ottamassa terassilla.




Tässä oli kesäkuun viimeisellä viikolla kuvaukset, liittyen sairausjuttuun ja heppoihin. Niistä en kerro sen enempää, mutta saatte pienen maistiaisen päivästä :) Syksyllä on tulossa aiheesta sitten kirja ;)




Ja vielä yksi juttu :D oltiin silloin kun Lahdessa oli Kansainväliset markkinat, niin siellä. Ostin muutaman jutun, joista alla kuvat. Kävin kyllä eilenkin vähän shoppailemassa, mutta ostoksista en ole kerennyt ottaa kuvia..






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti