tiistai 20. syyskuuta 2016

33. Iloisia uutisia!!

Heippa!

Nyt vihdoin kaikki leikkaukset ovat takana päin ja elämä tuntuu alkavan hymyillä pitkästä aikaa! :) Viimeisestä leikkauksesta on kohta kaksi viikkoa (oikeastaan huomenna) ja olo on mainio. Ihanasti on turvotusta lähtenyt pois naamasta ja pikku hiljaa muualtakin :) Oon tällä hetkellä vaan niin onnellinen, miten paljon pussi voikaan elämää parantaa :) 

Parin viikon päästä aloitan liikunnan ja aloitan koulun. Eli normaali arki alkaa! Sitä oonkin tässä jo oottanut menneet kolme vuotta! Vihdoin pääsen liikkumaan niin paljon kuin haluan ja elämään täysiä :) 


Muutama päivä sitten otettu kuva.


Mulla on myös tulossa tosi kivoja juttuja nyt syksyllä. Ensin on IPAA-leikattujen yksilökurssi Ikaalisissa, eli sopeutumisvalmennuskurssi meille J-pussilaisille. Se on 7.10.-9.10. Sitten toinen juttu on Crocojen vertaistukiviikonloppu Yyterissä marraskuussa :) Vitsit ootan näitä innolla, molemmissa nimittäin pääsee myös kylpylään! ;) Tämmöistä tällä kertaa, kirjoittelen taas kun on jotain aihetta :)

2 kommenttia:

  1. Hyvää syksyä :) On aina mukava odottaa jotain mukavaa. Välillä se on melkein mukavampaa kuin itse odotuksen kohde. Vaikka mukavaa on myös muistella onnistuneita tilaisuuksia. NO.... tulipas nyt filosofisoitua :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin! :) heh, niimpä :D

    VastaaPoista