sunnuntai 11. helmikuuta 2018

39. Kiireinen syksy

Moikka! Tämä viimeinen vuosi lukiossa on ollut aivan järjettömän kiireinen, jonka takia en ole päässyt päivittämään blogia. Nyt onneksi alkoi lukuloma, mutta se ei kuitenkaan tarkoita sitä että kerkeisin olemaan koneella yhtään enempää.

Syksyn ainoa YO-aine, uskonto, meni ihan hyvin. Koe lähti M:nä mutta tuli takaisin C:nä. Eli ei mikään huono kuitenkaan. Huomenna on kevään ensimmäinen YO-koe, joka on äidinkielen tekstitaidon koe.. Jännittää, sillä äikkä ei oo sujunut niin hyvin kuin voisi. Onneksi sain tukiopetusta kyseisestä aineesta, että tiedän mitä parantaa teksteissä.



Kyllikki nauttii talviauringosta.


Penkkarit on myös ensi viikolla torstaina. Tiedän jo miksi pukeudun, mutta laitan siitä erillisen postauksen tänne blogiin. Eli saatte olla hetken vielä jännityksessä! ;)

Aloitin tässä muutama viikko sitten myös uuden kuntosaliohjelman. Treeni pitäisi tehdä vähintään kaksi kertaa viikossa ja sen pitäisi polttaa rasvaa ja kiinteyttää kroppaa. Tähän mennessä salitreeni on parantanut selän ja niska-alueen oloa ja näin ollen helpottanut ratsastusta sekä päivittäistä arkea.


Leivoin tänään korvapuusteja, nam!


Olikohan siinä nyt kaikki kuulumiset kirjoittamattomalta ajalta :D Ehkäpä, ainakaan mieleen ei muuta uutta tule. Hyvää laskiaissunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti