keskiviikko 30. syyskuuta 2015

13. Onnistunut viikonloppu

Moikka!

Viime viikonloppu kuluikin mukavissa merkeissä. Mulla oli kauan odotettu crocojen vertaistukiviikonloppu! Elikkä oltiin siis torstai-illasta sunnuntaihin Ikaalisissa, Kauppilan matkailutilalla. Majoituttiin isoon taloon, neljän hengen huoneisiin. 

Viikonloppuun sisältyi mielenkiintoisia keskusteluja sairaudesta, paljussa lillumista, saunomista, pelaamista, juhlimista, herkuttelua ja tutustumista uusiin ihmisiin. Tosin siihen sisältyi myös myöhään valvomista, mikä ei ollut mulle parasta, kun juuri tälle viikonlopulle sijoittui migreenikohtaus..:( Onneksi se meni ohitse lauantaiksi ja pääsin jatkamaan loppu viikonlopun normaalisti.


Valitettavasti kuvia ei tullut napsittua, ainoastaan pari kuvaa itsestä otin..


Viikonlopusta saatiin mukaan positiivisuuspussukat, jotka tehtiin heti ekana iltana. Elikkä niihin sai kirjoitella kivoja juttuja kyseisen pussin omistajasta :) Luin laput vasta kotona, ja niihin oli kirjoitettu tosi kivoja juttuja, kiitos kaikille! :) 

Aion kyllä ehdottomasti mennä seuraavanakin vuonna viikonloppuun, oli niin kivaa ja antoisaa! Lisäksi sai paljon uusia kavereita ja mikä parasta, kohtalon tovereita ;) 


2 kommenttia:

  1. Ikaalinen on kiva paikka:) ite oon käynyt sielä kylpylässä ensimmäisen kerran jouluna 2006 :D sen jälkeen sielä on tullu käytyä useammin. Viimeksi viime pääsiäisenä:'D

    VastaaPoista
  2. Vertaistuki on todella tärkeää :) Harmi, kun en itse ole koskaan päässyt osallistumaan tapahtumiin. Ehkä joskus!

    VastaaPoista